Projecten

 

Project

Travel and Talk for Life!

Op reis met je eigen levensverhaal. Hieronder het eerste concept idee. Op dit moment wordt het concept verder uitgewerkt en verwachten we in september hier een definitieve doorstart in te geven.

De meesten onder ons hebben allemaal een eigen verhaal. Mooie levensverhalen of verhalen die je hart, ziel en lichaam pijn hebben gedaan. Een verhaal met zo een diepe impact dat de deuren van vertrouwen om te delen dicht zitten. Een storm waar je in bent beland of die je misschien wel zelf gecreëerd hebt. Het gezin zonder veiligheid of bemoediging. Ik geloof dat we allemaal een verhaal hebben maar dat het “de beslissingen zijn op de keuzes” die bepalen hoe we met een verhaal om gaan in ons leven. Een andere aspect is de vraag, hoe ga je met een ander om.  Je geliefde, je kind, je ouders, je vrienden enz… De relaties die bij jouw verhaal. Jouw verhaal maakt een reis met jou en die kan soms moeilijk, zwaar of verdrietig zijn. Jouw verhaal kan ook een bemoediging of les zijn of een overwinning.
Jouw verhaal is meer dan een verhaal of een story, het is vaak een gebeurtenis met herinneringen die in ons geworteld zitten. Een verhaal die de dag kan beïnvloeden. In Travel and Talk wil ik jou de mogelijkheid bieden om je verhaal, maakt niet uit welke, te delen. Ik wil jou aanbieden om echt samen op pad gaan zodat jij het verhaal van je leven kan delen in een omgeving die vertrouwd en veilig is. Een travel waar tijd geen rol speelt voor een dag of voor een paar dagen. Een travel zonder verplichtingen. Een travel waar alle emoties mogen maar niet hoeven. Terug naar de rust en vrede zoals onze Schepper deze bedoelt heeft.   
Jouw gebeurtenis heeft het nodig om gehoord te worden, al ben je alleen zelf degene die er naar luistert. Durf jij jou gebeurtenis of levensvragen mee te nemen op deze Travel om zo de brug te slaan naar wat jij nodig hebt?  Wordt vervolgt!!!Schuiven naar boven